Kalkulator saiz senarai

 
Email
Sesuai untuk pengguna
baharu pemasaran e-mel
Max
Untuk profesional pemasaran
dengan keperluan lanjutan
0 - 1,000
$/bulan
Tidak tersedia
Cuba saiz senarai lebih besar
1,001 - 2,500
$/bulan
Tidak tersedia
Cuba saiz senarai lebih besar
2,501 - 5,000
$/bulan
Tidak tersedia
Cuba saiz senarai lebih besar
5,001 - 10,000
$/bulan
$/bulan
10,001 - 25,000
$/bulan
$/bulan
25,001 - 50,000
$/bulan
$/bulan
50,001 - 100,000
$/bulan
$/bulan

Soalan Lazim

Apakah kos sebulan untuk GetResponse?

Kos bulanan adalah berdasarkan pelan pembayaran yang anda pilih. Dengan pelan prabayar 12 dan 24 bulan, anda menerima diskaun 18% atau 30% yang sama dan membayar untuk satu tahun lebih awal. Pelan bulan ke bulan tidak berdiskaun.

Bagaimana pakej Enterprise berfungsi?

Pakej Enterprise ialah tawaran khas yang dibuat oleh pasukan jualan kami untuk anda berdasarkan kepada keperluan perniagaan, matlamat, dan kapasiti anda. Ia memerlukan sekurang-kurangnya satu tahun perjanjian khas, yang anda daftar apabila semua butir pakej anda disahkan.

Bagaimana sekiranya saya melampaui had saiz senarai saya?

Kami tidak mengganggu atau menyekat perkhidmatan anda. Tiada kenalan hilang. Sistem GetResponse menambah kenalan tambahan dan mengenakan bayaran lanjutan senarai ke akaun anda untuk mana-mana bulan yang mana senarai anda melebihi tempoh maksimum yang dibenarkan dalam pelan pilihan anda.

Apakah perbezaan antara Halaman Pendaratan asas dan lanjutan?

Halaman Pendaratan asas membenarkan anda untuk menerbitkan satu halaman pendaratan untuk satu akaun sehingga 1000 pelawat sebulan. Dengan Halaman Pendaratan lanjutan, anda boleh menerbitkan jumlah halaman yang tidak terhad dan menyediakan ujian A/B yang tiada had trafik.

Bolehkah saya membatalkan akaun saya?

Anda boleh membatalkan akaun bila-bila masa. Untuk membatalkan akaun berbayar anda, sila log masuk, klik pada Akaun Saya, dan pilih Pengebilan Saya. Skrol bawah ke bahagian Batal langganan dan klik padanya. Sila maklum apabila anda membatalkan akaun, semua data akaun akan hilang.

Apakah perundingan kempen?

Perundingan kempen datang dengan pakej Max. Anda akan mendapat 1.5 jam sebulan untuk perundingan pakar yang berkaitan dengan strategi pemasaran anda, akaun GetResponse, persediaan kempen, dan latihan produk (buat masa ini hanya disampaikan dalam EN).

Apakah dasar bayaran balik GetResponse?

GetResponse adalah perkhidmatan bayar sambil lalu (pay-as-you-go). Maknanya, kami tidak memberikan bayaran balik, walaupun jika anda membatalkan serta-merta selepas kad kredit anda dicaj untuk tempoh pengebilan baharu. Tiada caj selepas itu akan dikenakan pada kad kredit anda, tetapi amaun yang telah dicaj tidak dibayar balik.

Apakah pengurus akaun and perundingan kebolehhantaran?

Ini adalah perkhidmatan Enterprise khas yang bertujuan untuk memaksimumkan hasil kempen anda. Ia termasuk pemantauan berterusan dan pelaporan hasil anda, nasihat dan bantuan untuk meningkatkan kebolehhantaran anda, dan sokongan harian untuk semua aspek kempen GetResponse anda.

Mengapa pelanggan suka GetResponse.

GetResponse terunggul daripada mana-mana perisian pemasaran emel. Dengan UI yang hebat dan sangat cepat. Dari segi ciri-ciri, ia berada di hadapan daripada semua orang; ia juga sangat mudah untuk disediakan.

Peep Laja, ConversionXL

Ia platform semua dalam satu yang benar-benar pintar. Tidak perlu berbelanja besar setiap bulan. Saya betul-betul sukakan kuasa yang ditawarkannya.

Reno van Bowen, YoonlaTM

GetResponse dipercayai oleh 350,000 perniagaan di seluruh dunia