Rekentool voor lijstgrootten

 
Email
Ideaal voor wie nog geen
expert is op het gebied
van e-mailmarketing
Max
Voor marketingprofessionals
met hoge eisen
0 - 1,000
 €/mnd
Niet beschikbaar
Probeer het met een uitgebreidere lijstgrootte
1,001 - 2,500
 €/mnd
Niet beschikbaar
Probeer het met een uitgebreidere lijstgrootte
2,501 - 5,000
 €/mnd
Niet beschikbaar
Probeer het met een uitgebreidere lijstgrootte
5,001 - 10,000
 €/mnd
 €/mnd
10,001 - 25,000
 €/mnd
 €/mnd
25,001 - 50,000
 €/mnd
 €/mnd
50,001 - 100,000
 €/mnd
 €/mnd

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost GetResponse per maand?

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Bij de abonnementen van 12 en 24 maanden waarbij je vooruitbetaalt, krijg je respectievelijk 18% en 30% korting en betaal je voor één jaar vooruit. Voor de abonnementen die elke maand worden verlengd, geldt geen korting.

Hoe werkt het Enterprise-pakket?

Het Enterprise-pakket is een aanbod op maat dat ons verkoopteam voor je samenstelt op basis van de behoeften, de doelen en de capaciteit van je bedrijf. Het loopt minimaal één jaar met een op maat gemaakte overeenkomst, die je ondertekent als alle details van het pakket zijn bevestigd.

Wat gebeurt er als ik de limiet van mijn lijst overschrijd?

We onderbreken of beperken de dienst niet. Er gaan geen contactgegevens verloren. Het GetResponse-systeem voegt de extra contactpersonen toe en brengt kosten voor lijstuitbreiding in rekening voor de maanden waarin je lijst de limiet van je abonnement overschrijdt.

Wat is het verschil tussen basislandingspagina's en geavanceerde landingspagina's?

Met basislandingspagina's kun je per account één landingspagina publiceren met maximaal 1000 bezoekers per maand. Met geavanceerde landingspagina's kun je een onbeperkt aantal landingspagina's publiceren en A/B-testen instellen zonder beperkingen qua webverkeer.

Kan ik mijn account opzeggen?

Je kunt opzeggen wanneer je wilt. Als je je betaalde account wilt opzeggen, log je in, klik je op 'Mijn account' en kies je 'Mijn facturen'. Vervolgens scrol je omlaag en klik je op 'Abonnement opzeggen'. Houd er rekening mee dat al je accountgegevens worden verwijderd als je een account opzegt.

Wat houdt campagneadvies in?

Campagneadvies is inbegrepen in het Max-pakket. Je krijgt elke maand 1,5 uur deskundig advies over je marketingstrategie, informatie over hoe je je GetResponse-account en campagne instelt en producttraining (momenteel alleen in het Engels).

Hoe werkt het restitutiebeleid van GetResponse?

GetResponse is een dienst waarbij je vooraf betaalt. Dit houdt in dat we geen restituties bieden, ook niet als je je account meteen opzegt nadat de kosten voor een nieuwe periode zijn afgeschreven. Er worden geen bedragen meer van je creditcard afgeschreven, maar de bedragen die al wel zijn afgeschreven, worden niet teruggestort.

Wat houden de accountmanager en deliverability-advies in?

Dit zijn speciale Enterprise-diensten waarmee je je campagneresultaten kunt optimaliseren. Hieronder vallen continue monitoring en rapportage over je resultaten, advies en hulp bij het verbeteren van je deliverability en dagelijkse ondersteuning voor alle onderdelen van je GetResponse-campagnes.

Waarom zijn klanten zo dol op GetResponse?

GetResponse is beter dan welke andere software voor e-mailmarketing dan ook. De gebruikersinterface is superduidelijk en razendsnel. Qua functies is GetResponse de concurrentie zeker voor. Je kunt er zo gemakkelijk je marketing mee regelen.

Peep Laja, ConversionXL

Het is echt een geweldig alles-in-eenplatform. En je hoeft er niet per maand nog eens honderden euro's extra aan uit te geven. Ik maak dankbaar gebruik van de effectieve functies.

Reno Van Boven, YoonlaTM

Wereldwijd hebben 350,000 bedrijven vertrouwen in GetResponse