Listekalkulator

 
Email
Perfekt for nybegynnere
innen e-postmarkedsføring
Max
For profesjonelle markedsførere
med avanserte behov
0 - 1.000
 €/mnd
Ikke tilgjengelig
Prøv en større listestørrelse
1.001 - 2.500
 €/mnd
Ikke tilgjengelig
Prøv en større listestørrelse
2.501 - 5.000
 €/mnd
Ikke tilgjengelig
Prøv en større listestørrelse
5.001 - 10.000
 €/mnd
 €/mnd
10.001 - 25.000
 €/mnd
 €/mnd
25.001 - 50.000
 €/mnd
 €/mnd
50.001 - 100.000
 €/mnd
 €/mnd

Ofte stilte spørsmål

Hvor mye koster GetResponse i måneden?

Månedsprisen er basert på betalingsplanen du velger. Med 12- og 24-måneders forhåndsbetaling, får du henholdsvis 18 % eller 30 % rabatt og forhåndsbetaler for det kommende året. Ved månedlig betaling får du ikke rabatt.

Hvordan fungerer foretakspakken?

Enterprise-pakken er et tilpasset tilbud som salgsteamet vårt lager til deg basert på dine behov, målsettinger og kapasiteter. Pakken er underlagt en tilpasset avtale som gjelder for minst ett år. Denne avtalen signerer du når alle detaljene rundt pakken din er bekreftet.

Hva om jeg overskrider listegrensen min?

Vi vil ikke avbryte eller begrense tjenestene du har tilgang på. Du mister ingen kontakter. GetResponse-systemet legger til de ekstra kontaktene og belaster kontoen din med en ekstraavgift for måneder der listen din er større en den maksimale størrelsen i planen du har valgt.

Hva er forskjellen mellom grunnpakken og den avanserte pakken for landingssider?

Den grunnleggende pakken lar deg publisere én landingsside per konto med opptil 1000 besøkende per måned. Med den avanserte pakken kan du publisere et ubegrenset antall landingssider og konfigurere A/B-tester uten trafikkbegrensninger.

Kan jeg avslutte kontoen min?

Du kan avslutte når som helst. For å avslutte en betalt konto, er det bare å logge inn, klikke på Min konto og velge Mine betalinger. Bla ned til knappen for å avslutte abonnementet og klikk på den. Vær oppmerksom på at alle data i kontoen vil gå tapt dersom du avslutter kontoen.

Hva er kampanjerådgivning?

Med Max-pakken får du tilgang til kampanjerådgivning. Hver måned får du 1,5 time med ekspertrådgivning i forbindelse med markedsstrategi, GetResponse-kontoen, kampanjeoppsett og produktopplæring (for øyeblikket kun på engelsk).

Hvordan er GetResponses retningslinjer for refusjon?

GetResponse er en tjeneste med periodisk forhåndsbetaling. Vi utsteder derfor ikke refusjon, selv om du avslutter kontoen umiddelbart etter at kredittkortet ditt er belastet for den nye faktureringsperioden. Kredittkortet ditt vil ikke bli belastet etter du har avsluttet kontoen, men beløpene som allerede er trukket vil ikke bli refundert.

Hva er en kontoansvarlig, og hva er rådgivning om leveringsprosent?

Dette er foretakstjenester som skal hjelpe deg med å få maksimalt ut av kampanjene dine. De inkluderer kontinuerlig overvåking og rapportering av resultatene dine, rådgivning og hjelp med å forbedre leveringsprosenten og daglig støtte rundt alle aspekter av GetResponse-kampanjene dine.

Hvorfor kundene elsker GetResponse?

GetResponse er overlegen blant programvarene for e-postmarkedsføring. Brukergrensesnittet er fantastisk og utrolig raskt. GetResponse ligger også først i løypa med tanke på funksjoner, og de er superenkle å administrere.

Peep Laja, ConversionXL

Det er en komplett plattform, hvilket er helt fantastisk. Det er ikke noe behov for å bruke tusenvis av ekstra kroner hver måned. Jeg elsker hvor effektivt det er.

Reno van Bowen, YoonlaTM

GetResponse er førstevalget til 350,000 foretak over hele verden