Calculatorul pentru dimensiunea listei

 
E-mail
Perfect pentru începătorii
în marketingul prin e-mail
Max
Pentru profesioniștii în marketing
cu nevoi avansate
0 - 1,000
 €/lună
Indisponibil
încearcă o listă mai mare
1,001 - 2,500
 €/lună
Indisponibil
încearcă o listă mai mare
2,501 - 5,000
 €/lună
Indisponibil
încearcă o listă mai mare
5,001 - 10,000
 €/lună
 €/lună
10,001 - 25,000
 €/lună
 €/lună
25,001 - 50,000
 €/lună
 €/lună
50,001 - 100,000
 €/lună
 €/lună

Întrebări frecvente

Care este costul lunar al GetResponse?

Costul lunar se bazează pe planul de plată pe care-l alegi. Cu planurile de plată în avans de 12 și 24 luni, beneficiezi de un discount corespunzător de 18 sau 30% și plătești pentru un an în avans. Plățile făcute lunar nu beneficiază de discounturi.

Cum funcționează pachetul Enterprise?

Pachetul Enterprise este o ofertă particularizată, creată de echipa noastră de vânzări, în funcție de nevoile, obiectivele și capacitățile tale de afaceri. Este reglementat de un acord special pe o durată minimă de un an pe care-l semnezi când toate detaliile pachetului tău sunt confirmate.

Ce se întâmplă dacă depășesc limita mărimii listei?

Nu întrerupem sau nu restricționăm serviciul oferit. Nu vei pierde niciun contact. Sistemul GetResponse adaugă contactele suplimentare și percepe o taxă de extindere a listei pe contul tău pentru luna în care lista depășește mărimea maximă permisă conform planului ales.

Care este diferența dintre paginile de destinație de bază și cele avansate?

Paginile de destinație de bază îți permit să publici o singură pagină de destinație per cont cu până la 1.000 de vizitatori/lună. Cu paginile de destinație avansate poți publica un număr nelimitat de pagini și poți configura testări A/B fără limitări de trafic.

Cum pot să-mi revoc contul?

Poți oricând revoca contul. Pentru a-ți revoca contul cu plată, conectează-te la cont, fă clic pe Contul meu și alege Facturarea mea. Derulează pagina la secțiunea Revocă abonamentul și fă clic pe buton. Când faci revocarea unui cont, vei pierde toate datele din cont.

Ce este consultanța privind campania?

Serviciul de consultanță privind campania este oferit împreună cu pachetul Max. Beneficiezi de 1,5 ore/lună de consultanță oferită de un expert privind strategia ta de marketing, contul GetResponse, configurarea campaniei și instructaj legat de produs (oferită în prezent numai în limba engleză).

Ce este politica de rambursare a GetResponse?

GetResponse este un serviciu cu reînnoire pe măsura utilizării. Aceasta înseamnă că nu efectuăm rambursări, chiar dacă revoci serviciul imediat după taxarea cardului tău de credit pentru noua perioadă de facturare. Nu se încasează sume ulterioare de pe cardul de credit, însă sumele deja încasate nu se rambursează.

Ce reprezintă consultanța oferită de managerul de cont și consultanța de livrabilitate?

Acestea sunt servicii Enterprise dedicate, menite să maximizeze rezultatele campaniei tale. Ele includ monitorizarea și raportarea continuă a rezultatelor tale, consultanță și asistență cu privire la îmbunătățirea livrabilității tale și asistență de zi cu zi privind toate aspectele campaniilor tale GetResponse.

De ce le place clienților GetResponse?

GetResponse este superior oricărui pachet software de marketing prin e-mail. Interfața cu utilizatorul este remarcabilă și super-rapidă. În privința funcționalităților, este cu mult înaintea tuturor; de asemenea, se configurează extrem de ușor.

Peep Laja, ConversionXL

Este o platformă multifuncțională absolut genială. Și nu trebuie să cheltuiești sute de dolari pe lună în plus. Pur și simplu, iubesc puterea pe care o oferă.

Reno van Bowen, YoonlaTM

În GetResponse au încredere 350,000 afaceri din toată lumea