Kalkylator för liststorlekar

 
Email
Perfekt för nybörjare inom e-post
marknadsföring
Max
För marknadsföringsproffs med
avancerade behov
0 - 1.000
 €/må
Inte tillgängligt
Försök med en större liststorlek
1.001 - 2.500
 €/må
Inte tillgängligt
Försök med en större liststorlek
2.501 - 5.000
 €/må
Inte tillgängligt
Försök med en större liststorlek
5.001 - 10.000
 €/må
 €/må
10.001 - 25.000
 €/må
 €/må
25.001 - 50.000
 €/må
 €/må
50.001 - 100.000
 €/må
 €/må

Vanliga frågor

Hur mycket kostar GetResponse per månad?

Månadskostnaden bygger på betalningsplanen som du väljer. Med 12- och 24-månaders förbetalningsplaner får du en motsvarande rabatt på 18 eller 30 procent. Månad-för-månad-planer ger inte någon rabatt.

Hur fungerar Enterprise-paketet?

Enterprise-paketet är ett anpassat erbjudanden som vårt säljteam skapar för dig baserat på dina affärsbehov, mål och kapacitet. Det gäller enligt ett anpassat avtal på minst ett år. Du skriver under avtalet när alla detaljer i paketet har bekräftats.

Vad händer om jag går över gränsen för min liststorlek?

Vi avbryter varken eller begränsar din tjänst. Inga kontakter går förlorade. GetResponse-systemet lägger till extra kontakter och tar ut en avgift för att utöka listan för den månad då din lista överskrider maximalt antal som är tillåtna i din valda plan.

Vad är skillnaden mellan grundläggande och avancerade landningssidor?

Med grundläggande landningssidor kan du publicera en landningssida per konto med upp till 1 000 besökare per månad. Med avancerade landningssidor kan du publicera ett obegränsat antal sidor och konfigurera A/B-tester utan trafikbegränsningar.

Kan jag säga upp mitt konto?

Du kan säga upp det när som helst. För att säga upp ditt betalda konto ska du logga in och klicka på Mitt konto och välja Min fakturering. Bläddra ned till avsnittet Säg upp prenumeration och klicka på det. Tänk på att när du säger upp ett konto kommer alla dina kontouppgifter att gå förlorade.

Vad är kampanjkonsultering?

Kampanjkonsultering medföljer Max-paketet. Du får 1,5 timme per månad med expertkonsultation gällande din marknadsföringsstrategi, GetResponse-konto och kampanjkonfiguration, produktutbildning (för närvarande endast på engelska).

Vad är GetResponses policy för återbetalning?

GetResponse är en tjänst som man betalar allt eftersom. Därför kan vi inte utfärda återbetalningar, även om du säger upp ditt konto omedelbart efter att ditt kreditkort har debiterats för en ny faktureringsperiod. Ditt kreditkort debiteras inte några efterföljande avgifter, men de som redan har dragits betalas inte tillbaka.

Vad är account manager och konsultation gällande leveransnivå?

Dessa är särskilda Enterprise-tjänster som är riktade mot att maximera dina kampanjresultat. De omfattar löpande övervakning och rapportering av dina resultat, rådgivning och hjälp med leveransnivån samt en daglig support med alla aspekter av dina GetResponse-kampanjer.

Varför kunder älskar GetResponse?

GetResponse är överlägset alla andra program för e-postmarknadsföring. Dess gränssnitt är toppen och supersnabbt. Vad det gäller funktioner, ligger de steget före; det är också jättelätt att konfigurera allt.

Peep Laja, ConversionXL

Det är en allt-i-ett-plattform som helt enkelt är lysande. Och det finns inte någon anledning till att spendera tusentals kronor extra i månaden. Jag är fullständigt förtjust i kraften som erbjuds.

Reno van Bowen, YoonlaTM

GetResponse har fått förtroendet av 350,000 företag jorden runt